HTML

A-Z Informatika

Biztosítjuk az Ön számára a webes jelenlétet: dinamikus weboldalakat készítünk, facebook alkalmazásokat fejlesztünk, de ránk bízhatja arculatának megtervezését is.

Friss topikok

A számítógépeket lehet szeretni és nem szeretni. Ez tisztán fekete-fehér dolog, és ahogyan tapasztalom, kőbe van vésve. Van az az emberi archetípus, aki zsigerből utál mindent aminek billentyűzete és kijelzője van (érdekes módon ezeket az embereket a számítógépek sem szeretik túlzottan (erről a jelenségről majd egy későbbi bejegyzésben fogok írni)) – abban viszont még ők is egyet értenek, hogy a számítógépek gyönyörű eszközök.

gyuru.jpg



Persze nem az asztal alatt porosodó szürke dobozra kell itt gondolni, hanem azokra a kiegészítőkre, kiöntött nyáklapokra, diódákra és egyéb limlomokra, amik a számítógép belsejében lapulnak láthatatlanul. Nem kell különösebb szépérzék ahhoz, hogy egy merevlemez belsején elámuljanak a computerszkeptikusok. (ha még nem láttál volna, oldalunkon illusztrációi között találsz egy képet egy szétszedett merevlemezről. )



Egy szó, mint száz, természetesen nem kellett hozzá sok idő, hogy az iparművészek és a hobbiszépészek és ékszerkészítő vállalkozások felfedezzék az ebben rejlő lehetőségeket, és elkezdjék önteni az alkatrészekből készült tárgyakat – amiknek egy részét egy kis kézügyességgel és egy maroknyi szerszámmal - akár odahaza is el lehet készíteni.



gyuru2.jpg



A témának azóta rengeteg rajongója lett, akik érdekes módon nem elsősorban a „kocka” társadalomból kerülnek ki. Ennek legjobb példája, hogy a világ egyik legnagyobb online piacán, az ETSY-n saját aloldal foglalkozik a számítógép alkatrészből készült ékszerekkel és használati tárgyakkal - órákkal, noteszekkel, de találni olyan oldalt is, ami kifejezetten csak ilyen termékek forgalmazásával foglalkozik.



Azoknak pedig, akik saját maguk szeretnek elbíbelődni a használati tárgyaik elkészítésével jó pár tutorial áll a rendelkezésére.

nyaklanc.jpg

Címkék: szépség számítógép ékszer hardware alkatrész webáruház iparművészet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azinformatika.blog.hu/api/trackback/id/tr695435791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása